KURSEVI ENGLESKOG ZA FIRME

Znanje barem jednog svetskog jezika postalo je neizostavni deo poslovne kulture, a u višejezičnoj Evropi omogućuje napredovanje u karijeri, rad ili stručno usavršavanje u inostranstvu i otvara vrata prema globalnom tržištu.

British Centre organizuje kurseve engleskog jezika u prostorijama naše škole ili u prostorijama Vaše firme uz posebne pogodnosti i popuste.

U ponudi su opšti, konverzacioni, i strukovni kursevi koji traju od 2 do 4 meseca i obuhvataju sledeće oblasti: medicinu, inženjerstvo, ekonomiju, pravo, novinarstvo, turizam, hotelijerstvo, itd.

Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći da iskoristite ako se nađete u različitim profesionalnim ili privatnim životnim situacijama. Bizim ofisə müraciət edin və öz bizneslərini növbəti mərhələyə çatdırmış müştərilərimizin artan siyahısına siz də daxil olun.

Şirkətlərə verilən korporativ xidmətlər S obzirom da je akcenat rada na usavršavanju konverzacije, veci deo vežbi se izvodi kroz rad u paru, grupni rad, zajedničke projekte i radionice.

ORGANIZACIJA KURSEVA U FIRMAMA

ANALIZA POTREBA – Pre samog početka nastave radimo zajednički u dogovoru s Vama analizu potreba i zahteva za celokupan koncept jezičke edukacije, uključujući specifičnosti Vašeg poslovanja i ciljeve koje želite postići.
  • Business presentation

  • Business correspondence